• Transport

  Wij kunnen u op twee manieren van dienst zijn;

  Inzamelpunt in uw winkel

  Wij verzorgen alle benodigdheden om dekens te labelen ed zodat ze specifiek herkenbaar zijn voor uw winkel/klant. Daarnaast plaatsen we een kliko, hier worden alle paardendekens luchtdicht in verzameld. U heeft dus geen last van onaangename geurtjes. Ook verzorgen we divers reclamemateriaal ed voor in uw winkel en digitaal voor op uw site en of fb pagina.

  Er wordt een vaste ophaaldag afgesproken met u. Op deze dag komt onze chauffeur de kliko met vieze dekens omruilen voor een kliko met schone dekens.

  Mocht u onverhoopt erg veel vieze dekens hebben, neem dan contact met ons op dan zorgt de chauffeur voor een tweede kliko.

  Dit alles vraagt van u geen enkele investering, sterker nog, het kan u meer omzet geven als mensen van deze service gebruik gaan maken.

  Wanneer u hierin geïnteresseerd bent maken we graag een afspraak om e.e.a. te demonstreren bij u.

  Inzamelpunt op stal/manege

  Ook kunt u in uw stal/manege een inzamelpunt creëren.

  U voorziet uw locatie op deze manier van een extra service voor uw pensionklanten waarvoor u geen enkele investering hoeft te doen. Uw klanten zullen het op prijs stellen dat ze niet meer met hun vuile stinkende dekens in de auto naar een winkel hoeven te rijden om ze weg te brengen en later weer te gaan halen. In die tijd kunnen ze beter lekker paardrijden of wat drinken bij u aan de bar.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Wij plaatsen een kliko met daarop alle benodigde materialen om de dekens te labelen ed. Iedereen verzorgd zo zijn eigen deken registratie en is zelf verantwoordelijk voor alle communicatie en betaling met de wasserij.
  Zie uniek inzamelsysteem

  Wij komen vervolgens om de week langs om de vuile dekens op te halen en schone terug te brengen.

  Wanneer u hierin geïnteresseerd bent maken we graag een afspraak om e.e.a. te demonstreren bij u

  Op afspraak

  Heeft u als manege, pensionstal, particulier een partij dekens liggen dan kunt u contact met ons opnemen over prijzen en ophaal mogelijkheden. Voor een goede planning is het aan te bevelen om tijdig afspraken te maken voor grote partijen dekens.

  Vanaf 10 dekens kunnen we al korting geven.

  Op verzoek kunnen we ook bij deze partijen gebruik maken van ons andere inzamelsysteem.
  Zie uniek inzamelsysteem en vraag naar onze voorwaarden.

  Reactie's


  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.