• Laat uw paardendekens wassen zoals het hoort, door dekenwasserij Montfoort. 

 • SilicaHorse

   

  Onder naam SilicaHorse brengt Silica Products te Hoogland wereldwijd een waardevol aanvullend diervoeder met organisch silicium in vloeibare vorm op de markt. SilicaHorse laat zich heel eenvoudig toevoegen aan het voer of op een lekkernij waardoor het paard het gemakkelijk en volledig opneemt.

  Voldoet aan de hoogste eisen

  SilicaHorse wordt onder uiterst strenge voorwaarden geproduceerd. Het voldoet aan de hoogste eisen voor het produceren van aanvullend diervoeder.

  Gepatenteerd

  De samenstelling van SilicaHorse is op basis van wetenschappelijk onderzoek gepatenteerd.

  SilicaHorse aanvullend diervoeder voor wedstrijd- en recreatiepaarden

  – Stimuleert hoefgroei
  – Vermindert blessures
  – Maakt gewrichten soepeler
  – Verbetert prestaties

  De basis van Silicahorse is een bio-opneembare vorm van silicium. Dat zorgt dat de mineraalbalans van uw paard verbetert. Hierdoor blijft het op natuurlijke wijze in een uitstekende conditie. De positieve effecten op de hoeven merkt u al na 8 tot 12 weken, zowel bij jonge als volwassen paarden.

  Silicium voorkomt hoefproblemen

  Door veranderende voedingspatronen en biologische bodemprocessen krijgt je paard te weinig silicium. Een belangrijk mineraal dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van een goede hoef- en botstructuur.

  Wetenschappelijk onderzocht

  Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een gebrek aan silicium in hoge mate de mineralisatie van beenderen van jonge paarden beïnvloedt. Bovendien krijgen gewrichten, botten, kraakbeen, spieren en pezen (bewegingsapparaat) van paarden in de loop der tijd veel te verduren. Denk maar aan de normale ouderdomsslijtage, vervelende blessures en overmatige belasting. Extra silicium is dus van belang voor een goede gezondheid van je paard.

  Wat is Silicium en wat doet het met je paard

  Silicium is een noodzakelijk mineraal voor paarden, essentieel voor hoeven, botten, gewrichten en vacht. Paardenvoer is tegenwoordig vaak sterk geraffineerd. Het bevat daardoor te weinig silicium om je paard gezond te houden. Ook vermindert de hoeveelheid silicium op natuurlijke wijze door ouderdom. Om je paard toch voldoende van dit belangrijke mineraal te kunnen geven is er SilicaHorse. Een waardevol voedingssupplement met organisch silicium in vloeibare vorm. Het laat zich heel eenvoudig toevoegen aan het voer of op een lekkernij waardoor je paard het gemakkelijk en volledig opneemt.

  SilicaHorse Anti-Rotstraal

  SilicaHorse Anti-Rotstraal geneest de straal volledig en zorgt voor een gezonde  en sterke hoefstraal. Het is specifiek ontwikkeld voor de behandeling en preventie van rotstraal bij paarden en pony’s.

  Alvorens SilicaHorse Anti-Rotstraal  in de straal te spuiten, dient eerst de straal goed te worden gereinigd. Hiermee wordt het gedeelte  van de hoef dat is aangetast, toegankelijk voor SilicaHorse Anti-Rotstraal.

  Dit moet in beginsel 1 x daags gebeuren, waarna men de vloeistof laat opdrogen. Dit moet worden herhaald totdat de straal genezen is.

  Ook kan SilicaHorse Anti-Rotstraal preventief worden toegediend. Dit is aan te bevelen indien zich omstandigheden voordoen die rotstraal zouden kunnen veroorzaken, zoals bijvoorbeeld een vochtige omgeving. Ook zijn sommige paarden meer vatbaar voor het krijgen van rotstraal.

  SilicaHorse Anti-Rotstraal is makkelijk toe te dienen en is derhalve gebruikersvriendelijk.

  Vanaf nu kunt u deze middelen bij paardendekenwasserij Montfoort bestellen via het contactformulier op onze site zodat we ze opsturen, er komt dan € 6.95 verzend kosten bij. U kunt het ook kopen bij onze chauffeur vanuit de bus wanneer hij bij u is. U bespaart dan uiteraard de verzendkosten.

  Reactie's


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *